Beeld © ANP

Quinty Trustfull in paniek: 'Brand bij Koffietijd'

22 november 2019 12:03

Het was even stress vanmorgen bij Koffietijd. Quinty Trustfull (48) deelt op Instagram dat het flink mis had kunnen gaan bij het programma, aangezien er brand was in het pand.

"Ik vind het best griezelig"

"Dit is geen grap. Het brandalarm gaat af", aldus Quinty in haar Instagram Stories. "En iedereen moet gewoon evacueren nu. We gaan met jassen aan, half opgemaakt, naar beneden nu. Geen idee, toestanden." Het was een heftig gebeuren voor de presentatrice en haar collega's. "Gewoon het hele gebouw" moest het pand verlaten uit veiligheidsoverwegingen, aldus de gepanikeerde Quinty. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Groot gemis tijdens verjaardag Quinty Trustfull

Medepresentatrice Vivian Slingerland vindt het wel grappig. "Dit is toch leuk?", vraagt ze aan Quinty als ze eenmaal buiten staan. "Ik vind het best griezelig", reageert de brunette. Al snel daarna blijkt waar de fik erin ging. "Er is dus serieus brand, hebben we net gehoord, in de machinekamer. We mogen dus niet meer het pand in nu, brandweer komt eraan. We weten nog niet helemaal hoe en wat", verklaart de 48-jarige. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Quinty Trustfull in de bres voor awareness borstkanker

Uiteindelijk viel het allemaal wel mee. "Brand is opgelost, dus we gaan gewoon live uitzenden", vertelt Quinty enthousiast aan de haar volgers. Koffietijd ging dus gewoon door, met onder andere Nick en Simon als gasten. 

Het ging een tijdje niet zo goed met Quinty, die lange tijd last heeft gehad van de na-effecten van een hersenschudding. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!