Beeld © Martijn van Gelder

Tim Coronel valt in slaap tijdens kijken Expeditie Robinson

25 november 2019 08:51

De eerste uitzending na zijn eigen Expeditie-exit kijkt Tim Coronel (47) samen met goede vriend Thomas Berge (29). Op het persoonlijke Instagram account van de blonde zanger is echter te zien dat Tims aandacht er niet volledig bij was. Hij lag namelijk te slapen.

"Gezellig Expeditie kijken met Tim"

Terwijl de kijker van de video op de achtergrond Eva Koreman hoort praten over de andere expeditieleden, introduceert Thomas Berge zijn 'gezellige' kijkavond met Tim. "Gezellig Expeditie kijken met Tim", begint Thomas zijn video. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Expeditie-Tim: 'Ik ergerde me het meest aan Shary-An'

Vervolgens is te zien hoe Thomas gedurende bijna een hele minuut Tim probeert wakker te maken, maar tevergeefs. Hij kriebelt aan zijn neus, zijn gezicht en zijn oor, maar Tims ogen blijven gesloten. Uiteindelijk open de voormalig Formule 1-coureur toch zijn ogen, waarna Thomas hard begint te lachen.

Meerde bekende Nederlanders, waaronder ook personen die dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson reageren onder de video. Frank van der Lende: "Hij zit er een week niet meer in en het boeit hem niet meer." "Hahaha, zo Tim", reageert Kim Kötter.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Fans zien wederom een foutje in Expeditie Robinson

Vorige week verliet Tim Coronel het strijdtoneel van Expeditie Robinson, wat hij ontzettend jammer vond. In Robinson Confessions sprak hij met Fatima Moreira de Melo over zijn vertrek uit het spelprogramma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!