Beeld © Nick van Ormondt

Ook deze Love Island-sterren bedanken voor Temptation VIPS

29 november 2019 14:45

Na Jarne, Matthy en Kelly zijn er nóg twee Love Island-sterren benaderd om de ultieme relatietest aan te gaan in Temptation Island VIPS. "Maar dat is een no go", laten de betreffende stellen weten aan Grazia.

"Als ze méér zouden betalen, kan een goed koppel het zakelijk gezien nog overwegen"

Sinds hun deelname aan Love Island zijn de sterren van beste vrienden Luca en Mac rijzende. De heren krijgen uit alle hoeken aanbiedingen, maar er is er eentje die ze beide hebben afgeslagen. "We zijn ook gevraagd voor Temptation Island VIPS, maar dat is een no go", vertelt Mac aan het blad. 

Ook Luca onthult eerder te hebben bedankt voor de ultieme relatietest, toen hij nog samen was met Gabriëlla. "Als ze méér zouden betalen, kan een goed koppel het zakelijk gezien nog overwegen. Maar om nou voor de lol mee te doen… nee bedankt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dat ging snel: dit Love Island-koppel woont nu al samen

Een deelname voor de Italiaanse hunk zit er sowieso niet meer in. Vorige week liet hij namelijk via Instagram weten dat hij en Gabriëlla niet langer een item zijn. "Lieve mensen, Gabriëlla en ik hebben besloten om vriendschappelijk met elkaar verder te gaan", luidde de verklaring.

Eerder schoof het stel nog samen verliefd aan in een aflevering van Love Check-up.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje: Love Island USA zie je nu bij Videoland

Het tweede seizoen van Love Island nog niet gezien? Je checkt het bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!