Beeld © BNNVARA

Dries Roelvink en Marc-Marie Huijbrechts botsen flink in DWDD

30 november 2019 15:09

Marc-Marie Huijbregts en Dries Roelvink vlogen elkaar flink in de haren in De Wereld Draait Door. Als tafelheer Marc-Marie kenbaar maakt dat hij de columns van de zanger in op NPO Radio 1 niet kan uitstaan, kon Dries het niet laten om ook een flinke sneer uit te delen.

"Je voegt niets toe"

In De Wereld Draait Door schoven onder meer Sven Kockelmann en Dries Roelvink aan. Marc-Marie was ditmaal de tafelheer. Sven en Dries waren aanwezig om te praten over de mogelijke opvolgers van Eva Jinek en vlak tegen het einde loopt het lichtelijk uit de hand. Dries vertelt, al wijzend naar de tafelheer, dat Marc-Marie een groot fan is van zijn werk als columnist. “Hij is ook een enorme fan van mijn columns.”

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dries Roelvink kan alleen vliegen in pak

Marc-Marie is er als de kippen bij om deze bewering te de das om te doen: “Nee, die vind ik verschrikkelijk. Ik zeg het ook zo hoor: ja, ik vind het verschrikkelijk omdat ik elke keer denk: elke dag Dries Roelvink wat ie van Syrië vindt. Dan zet ik de radio af.” Die opmerking schoot bij Dries zichtbaar in het verkeerde keelgat en hij haalt dan ook uit naar Marc-Marie: “Het is jouw sidekick”, vertelt hij tegen Matthijs van Nieuwkerk. “Ik vind hem absoluut niet geschikt als sidekick voor een talkshow. Je wil de lachers op je hand krijgen, maar je voegt niets toe.” “Oh, nou, dank je wel”, riep Marc-Marie nog uit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!