Beeld © Rooijakkers over de Vloer

Caroline Tensen moest traantje laten om stoppen Het spijt me

05 december 2019 11:33

Caroline Tensen (55) moest een traantje laten om het stoppen van Het spijt me. De presentatrice kwam eerder dit jaar met een nieuwe versie van haar televisieklassieker, maar RTL trok vroegtijdig de stekker uit het programma.

"Ik ben geen huilebalk, maar dat zijn de emoties"

Caroline doet in Rooijakkers over de Vloer een boekje open over Het spijt me: "Ik denk dat mensen niet toe waren aan het complete nieuwe jasje. Met die witte ruimte. Kijk maar wat het muziekje deed." Eerst kwam er al veel kritiek over de nieuwe begintune. "Oké, die konden we nog aanpassen", aldus Caroline. Het programma werd uiteindelijk van de buis gehaald.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Caroline Tensen vertelt over nieuwe versie Het Spijt Me

Caroline kreeg van RTL de boodschap dat ze niet in haar teleurgesteld waren, maar in het programma. "Dat is voor mij dan ook heel erg belangrijk. Dus ik heb een dag even heel hard gehuild. Boos. Teleurgesteld in alles." Caroline moest vooral een traantje laten, omdat het voor haar voelde als falen. "Ja, ik heb echt gehuild. Ik kon er niet tegen. Ik ben geen huilebalk, maar dat zijn de emoties. Dat je zo baalt dat het mislukt is. Het voelt als falen."

Toch kwam voor de presentatrice snel het besef dat ze gewoon weer door moest met haar volgende project. De maandag erna moest ze namelijk op pad voor Five Days Inside, het programma dat zij samen met Natasja Froger en Angela Groothuizen heeft overgenomen van Beau van Erven Dorens. "Toen moest ik Het spijt me achter me laten en door."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het spijt me gaat verder op Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!