Beeld © ANP

Dit is de nieuwe presentatrice van Kassa

05 december 2019 15:55

Amber Kortzorg volgt Brecht van Hulten op als presentator van Kassa. Dat meldt BNNVARA. Kortzorg is geen onbekende voor de vaste Kassa-kijker: ze is al sinds 2017 te zien als presentatrice van de rubriek de Belbus. Bovendien nam ze begin 2019 al tijdelijk de presentatie over van Van Hulten, die kampte met de gevolgen van een hersenschudding.

"De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend"

"Ik vind het een enorme eer Kassa te mogen overnemen van een ervaren presentator als Brecht", zegt Kortzorg. "De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken is spannend, maar ik heb zin dit avontuur aan te gaan samen met een fantastisch team van getalenteerde collega's. Aan een aantal thema's besteed ik graag extra aandacht binnen Kassa, waarbij duurzaamheid en gezondheid voor mij bovenaan staan."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Brecht van Hulten stopt na negen jaar bij Kassa

Kassa kwam donderdag met meer presentatienieuws: Sahil Amar Aïssa gaat de Belbus presenteren. Hij maakte nog niet eerder zijn opwachting in het programma, maar denkt dat Kassa hem op het lijf is geschreven. "Mensen helpen door op creatieve manieren de grote zakenmensen op hun vingers te tikken? Ja, dat past precies in mijn straatje. Tijd om wat slingers in dat straatje te hangen!"

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Brecht van Hulten nog niet voldoende hersteld

Brecht van Hulten maakte eind september bekend dat ze na negen jaar stopt als presentatrice van Kassa. Ze vond het tijd voor iets nieuws, zo vertelde ze in het AD over haar afscheid. "Stiekem heb ik ook al mijn hele leven het theater in gewild, of misschien komt er wel een boek. Ik heb meerdere pannetjes op het vuur."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!