Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Expeditie-Eva: 'Mijn arm vloog in de fik tijdens proef'

10 december 2019 10:47

De zinderende halve finale bracht veel teweeg bij de deelnemers van Expeditie Robinson. Te beginnen met een heftige zitproef, bleven Eva Koreman, Mariana Verkerk en Shary-An over om de battle voort te zetten. Daar ging alleen wat mis voor de radio-dj. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

"Ik moet naar die wok, maar m’n hand staat in de fik"

Na een heftige zitproef moesten Eva, Mariana en Shary-An de strijd voort te zetten. Hierbij moesten ze zich zien te bevrijden van een rad, een rekensom oplossen en vervolgens ook nog eens vuur maken en naar de top van de berg rennen. Het ging er onstuimig aan toe, vooral voor de radio-dj. "Die torch had iets te ver in de olie gezeten, dus ik ren met die fakkel. Ik moet naar die wok, maar m’n hand staat in de fik", legt ze uit in Robinson Confessions

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Shary-An is verloofd met haar vriendin

Hoewel ze alles in de strijd gooide, wist Eva geen plek in de finale te bemachtigen. "Ik vond het heel erg", aldus de brunette. "Ik had zo'n mooie voorsprong. En dan komt er een windvlaag en Shary-Ans fik krijgt nog een opdonder. Dat is het met vuur, je hebt er maar tot zoverre controle over. Maar ja, er zijn zo veel momenten in het traject die aan elkaar hangen van geluk of letterlijk en figuurlijk wind mee." Toch gunt ze het de drie finalisten "heel erg", al heeft ze wel een favoriet. "Ik gun het Shary het meest, want dat is m'n Expeditie-verloofde." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!