Beeld © RTL

Nieuw seizoen Married at First Sight twee keer per week op tv

10 december 2019 13:26

Het programma waarin twee wildvreemden elkaar het jawoord geven, keert bijna terug op de Nederlandse televisie. RTL heeft laten weten dat Married at First Sight over een maand te zien is, op dinsdag 7 januari.

"Dit seizoen zenden we maar liefst twee afleveringen per week uit"

Eén dag later, op woensdag 8 januari, is de tweede aflevering al te zien. Want RTL heeft goed nieuws voor de vaste kijker van het trouwprogramma. "Dit seizoen zenden we maar liefst twee afleveringen per week uit." Dat betekent dat we nóg meer kunnen genieten van de koppels, bij wie de liefde opbloeit, of juist niet.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Married at First Sight-Bram en Patty zijn ouders geworden

Peter van der Vorst (48) was tot afgelopen seizoen de presentator van het programma. Hij heeft, omdat hij nu programmadirecteur van RTL is, het trouwstokje overgedragen aan Carlo Boszhard (50). Carlo was destijds razend enthousiast. "Ik ben natuurlijk superblij en heb meteen vanuit mijn hart gezegd: ‘Ja, ik wil!’", meldde hij toen via zijn Instagram.

Het komende seizoen van het populaire datingprogramma heeft ook een RTL Boulevard-tintje. De vaste seksuologe, Eveline Stallaart, heeft namelijk een rol als expert te pakken in het nieuwste seizoen Married at First Sight.

De afleveringen van Married at First Sight 2020 zullen op televisie en op Videoland te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Oh no! MAFS-Joost en Milly zijn uit elkaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!