Beeld © ANP

Nick Jonas en Priyanka Chopra maken serie over bruiloft

12 december 2019 04:57

Priyanka Chopra en haar echtgenoot Nick Jonas gaan een televisieprogramma maken over sangeet, een belangrijk onderdeel van Indiase bruiloften. De serie zal te zien zijn op Amazon.

Een sangeet vindt de avond voor de bruiloft plaats en bestaat uit veel zang en dans. De serie gaat volgens een beschrijving van Amazon stelletjes volgen die zich opmaken voor hun bruiloft en daarmee ook voor hun sangeet. Een team van choreografen, stylisten en andere creatievelingen staat hen daarin bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Priyanka Chopra en Nick Jonas

"We keken vorige week op ons eenjarig jubileum de video van onze sangeet terug, en het was weer zo mooi om onze vrienden en families samen te zien komen", aldus Chopra in de aankondiging. "De sangeet is een eeuwenoude Indiase bruiloftstraditie, die niet alleen het samengaan van twee mensen viert, maar ook draait om de band tussen de twee families."

Jonas laat weten: "De dagen voorafgaand aan onze sangeet waren de speciaalste, meest memorabele van het hele weekend. We zijn trots dat we de mainstream kijkers kennis kunnen laten maken met het concept van deze muzikale viering."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!