Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Expeditie-Eva: 'Shary-An is minst betrouwbare deelnemer'

12 december 2019 15:46

Het huidige seizoen van Expeditie Robinson wordt als heftig ervaren door de fans. En dat komt mede door de vele bondjes van de kandidaten. Eva Koreman (35) mag dan 'verloofd' zijn geweest met Shary-An (27), maar noemt haar toch de minst betrouwbare speler van het programma. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

"Die heeft wel veel trucjes uitgehaald"

Eva gaf eerlijk toe dat haar "grote liefde" Shary-An het meest onbetrouwbaar was tijdens hun tijd op het Expeditie Robinson-eiland. "Niet voor mij persoonlijk", lacht de radio-dj. "Die heeft wel veel trucjes uitgehaald." Daarmee doelt ze op het spieken in Akwasi's tas hoeveel stemmen hij nog had en de vele bondjes waar de zangeres onderdeel van was. Met die reden krijgt Shary-An ook veel haatberichten van de kijkers. "Ik vind dat echt heel erg", reageert Eva. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Win kaartjes voor de grote Expeditie Robinson-finale in Utrecht!

De negativiteit die Shary-An over zich heen krijgt, zit ook hoog bij Eva. "Ik vind het echt niet eerlijk en heel erg kortzichtig", laat ze weten. "Zij is echt een prachtig, prachtig mooi mens (...)  Dat zijn dingen die je niet te zien krijgt. Dan breekt echt m'n hart als ik zie wat zij op haar dak krijgt (...) Ik ben daar wel heel erg van geschrokken." Shary-An heeft ook haar kant van het verhaal gegeven in haar eigen aflevering van Robinson Confessions, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!