Beeld © RTL/Videoland

Dit is de winnaar van twintigste seizoen Expeditie Robinson

15 december 2019 21:37

Na wekenlang strijden, is dan eindelijk de winnaar van Expeditie Robinson 2019 onthuld. Eva Cleven (33), Shary-An (27) en Hugo Kennis (33) stonden met zijn drieën in de zinderende finale van het programma. En één iemand kwam eruit als allersterkste. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

Het twintigste seizoen van Expeditie Robinson zit er alweer op. Eva Cleven, Shary-An en Hugo gingen de keiharde strijd met elkaar aan in de finaleproef. De bizarre weersomstandigheden van deze laatste proef, maar vooral ook de ronduit heftige hindernisloop waar de kandidaten doorheen moesten, zorgden voor spectaculaire beelden. Van zwemmen tot duiken, peddelen tot puzzelen, alles kwam voorbij in de laatste aflevering van de show. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Eva: 'Shary-An is minst betrouwbare deelnemer'

Helaas voor Shary-An wist ze de puzzel maar niet op te lossen en zo eindigde zij op de derde plek. De strijd tussen Eva en Hugo leek behoorlijk lang te duren, aangezien het de twee maar niet lukte om beide platen kapot te gooien. De twee beste vrienden bleven maar werpen, maar het was Hugo die uiteindelijk ervandoor ging met de winst. En daarmee staat Eva op de tweede plek en de tv-kok, wiens grote droom het altijd is geweest om mee te doen aan Expeditie Robinson, plaatste zich als absolute nummer één. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Shary-An is verloofd met haar vriendin

Eva Koreman bemachtigde vierde plek dit seizoen en deed haar verhaal in Robinson Confessions, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!