Beeld © MAX

Kijkers in tranen om Het geheime dagboek van Hendrik Groen

17 december 2019 11:45

Kijkers van Het geheime dagboek van Hendrik Groen hielden het gisteravond niet droog. De serie kwam tot een emotioneel hoogtepunt en dat kwam allemaal door de zieke Evert (André van Duin).

Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Bij deze aflevering van Hendrik Groen hou ik het echt niet droog"

In Het geheime dagboek van Hendrik Groen werd de afgelopen afleveringen al toegewerkt naar het onvermijdbare: het overlijden van Hendriks goede vriend Evert. De karakter, gespeeld door André van Duin, kreeg dit seizoen te horen dat er uitgezaaide kanker bij hem was geconstateerd. Een hele klap voor hem en voor Hendrik (Kees Hulst). In de laatste aflevering van de populaire serie was te zien hoe Evert ervoor koos om zelf uit het leven te stappen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers onder de indruk van Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Op Twitter wordt emotioneel gereageerd op het afscheid. "Ik zit niet vaak stilletjes in mijn eentje te grienen voor de tv, maar bij deze aflevering van Hendrik Groen hou ik het echt niet droog, hoor. En daar schaam ik me totaal niet voor", schrijft een kijker. Ook zijn fans van de serie diep onder de indruk van de acteerkunsten van Kees en André.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Hendrik Groen is zo'n groot succes door herkenbaarheid'

RTL Boulevard sprak de hoofdrolspelers aan het begin van dit seizoen.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen zie je elke maandag om 22.25 uur op NPO 1. Hier zie je de aflevering van gisteravond terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!