Beeld © RTL

Frank en Rogier maken overstap naar RTL

19 december 2019 14:01

Leuk nieuws voor Frank Jansen (73) en Rogier Smit (44)! De twee tv-persoonlijkheden hebben namelijk de overstap gemaakt naar RTL, zo maakt de zender zojuist bekend tegenover RTL Boulevard.

"Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt"

De twee werden bekend bij het grote publiek door het programma Steenrijk, Straatarm. Hierna wisten ze met Paleis Voor Een Prikkie de harten van de kijkers te veroveren. Nu gaan de twee dus programma’s maken voor RTL. "We zijn heel blij dat Frank en Rogier ons team komen versterken”, aldus Peter van der Vorst, directeur content van RTL Nederland. “Het zijn authentieke en warme persoonlijkheden met veel humor. Bovendien zijn ze ook nog eens heel deskundig op interieur en styling-gebied. Die combinatie zorgt ervoor dat ze garant staan voor echte feelgood televisie, waar je met een brede glimlach naar kunt kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank en Rogier reageren op huwelijkscrisis

"Tijdens de enthousiaste gesprekken die we de afgelopen maanden hebben gevoerd zijn er een aantal programma-ideeën voorbijgekomen waarmee we de komende tijd gezamenlijk aan de slag gaan", vervolgt hij. 

Ook het duo is razend enthousiast over de overstap. “Voldaan en met veel plezier kijken wij terug naar het programma wat wij hebben kunnen maken samen met Vincent TV bij SBS6. Na vier seizoenen komt er nu een moment van bezinning en juist op dit moment komt er een bijzonder creatief aanbod van RTL om daar mooie andere programma’s te genereren. Het is fantastisch dat RTL ons deze extra uitdaging biedt.”

Het stel heeft een driejarig contract getekend en gaan programma’s maken voor RTL 4, 5 en Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thijs Zeeman maakt overstap naar RTL

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!