Beeld © Videoland

Hier is de trailer van de serie Baantjer het Begin

20 december 2019 11:10

De Cock, met C.O.C.K., is terug! De serie Baantjer het Begin gaat verder waar de film stopte en de spannende trailer is nu uit.

In de serie volgen we de avonturen van een nog jonge rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) op bureau Warmoesstraat in de jaren '80. Te midden van de krakersrellen en demonstraties begint de idealistische jonge rechercheur Jurre de Cock op bureau Warmoesstraat. Zijn partner, de rasechte Amsterdammer Tonnie Montijn (Tygo Gernandt), maakt hem wegwijs in de stad.

Het duo stuit gaandeweg op een criminele samenzwering, die onderdeel blijkt van een groter plan. Dan krijgt De Cock een nieuwe partner toegewezen: de uit de Bijlmer overgeplaatste Andy Ruiter (Yannick Jozefzoon). 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Titelsong Baantjer de serie bekend

Ondertussen wordt Amsterdam overspoeld door zware wapens en is de politiemacht nog niet opgewassen tegen georganiseerde misdaad. Bureau Warmoesstraat blijkt zo lek als een mandje en het wordt De Cock snel duidelijk dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Huwelijk Waldemar en Sophie laat op zich wachten

Baantjer het Begin zie je vanaf 30 december wekelijks op RTL 4. Alle afleveringen verschijnen op die dag ook bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!