Beeld © Videoland

Dit is wanneer Mocro Maffia weer op Videoland verschijnt

21 december 2019 15:17

De fans van Mocro Maffia hebben er lang op moeten wachten, maar het tweede seizoen is eindelijk in aantocht. De succesvolle show keert in 2020 terug met een spiksplinter nieuwe reeks en natuurlijk kunnen daar Romano, De Paus en Potlood niet bij ontbreken.

Rico Verhoeven en Badr Hari stappen vandaag in de ring, maar zij zijn niet de enige die de staredown doen. Ook Romano en De Paus nemen het tegen elkaar op, al is het bij hen voor het nieuwe seizoen van Mocro Maffia. De twee hoofdrolspelers keren samen met Potlood terug in de hitserie. Het tweede seizoen van de show komt op 2 april 2020 weer terug bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ooK:

‘Nieuw seizoen Mocro Maffia wordt spannender dan eerste’

In Mocro Maffia staan Romano, De Paus en Potlood centraal. De drie vrienden stappen over de kleine criminaliteit naar het grotere werk en hebben de volledige cocaïnehandel in handen. Toch gaat het mis en worden ze elkaars vijanden. De serie bleek een grote hit voor Videoland en groeide uit tot de beste bekeken show van de streamingdienst. Al anderhalf jaar hebben de fans van Mocro Maffia moeten wachten, maar nu komt het tweede seizoen er eindelijk aan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!