Beeld © RTL/Videoland

Ook Love Island-Thijs en Lisa zetten punt achter relatie

23 december 2019 08:52

Het zijn droevige tijden voor de deelnemers van Love Island. Na de break-up van Daniël en Floor, is er nog een stel die de kerst niet samen zullen gaan vieren. Thijs en Lisa hebben namelijk laten weten een punt achter hun relatie te hebben gezet.

"Dit had ik met niemand anders willen meemaken dan met Lisa"

Het stel heeft op hun Instagram laten weten dat het helaas niet heeft gewerkt tussen de twee. Zo schrijft Thijs: “De afgelopen tijd krijg ik heel veel vragen over hoe het nu precies zit tussen Lisa en mij. Love Island was één van de leukste ervaringen uit mijn leven en dit had ik met niemand anders willen meemaken dan met Lisa.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Lotte ging door zware depressie

“Nu we alweer een tijdje thuis zijn, zijn we erachter gekomen dat het helaas niet zo heeft uitgepakt als dat wij gehoopt hadden”, vervolgt hij. “Daarom hebben wij besloten om gewoon als vrienden verder te gaan. Dit was een moeilijke beslissing, maar helaas is het niet anders. We hebben geen ruzie en het is verder helemaal goed tussen ons. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de support en heel veel liefde voor jullie!”

Ook Lisa deelt het droevige nieuws op haar Instagram. “We hebben het super leuk met elkaar en we vinden elkaar oprecht heel erg leuk, maar tot een relatie is het jammer genoeg niet gekomen”, schrijft zij erbij. “We hebben geen ruzie en alles is helemaal prima tussen ons”, verzekert ze tot slot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Victoria gaat samenwonen maar niet met Ziggy

Thijs en Lisa waren ook te gast in Love Check-up waar ze al openhartig vertelden over alle ups en downs. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!