Beeld © Estera Marysia

Een lover in 2020? Geef je dan nu op voor First Dates

24 december 2019 10:50

Ben jij het he-le-maal zat dat je tante elk jaar tijdens het kerstdiner vraagt waarom je nog altijd single bent? Let dan even extra goed op, want First Dates is weer op zoek naar singles!

Het van oorsprong Britse programma is ook op de Nederlandse buis een groot succes en daarom komt BNNVARA met een nieuw seizoen van de First Dates. En dat is niet alleen voor singles een feest, maar ook voor de kijker.

Want een nieuwe seizoen betekent weer wegzwijmelen bij de helderblauwe kijkers van barman Victor, een heleboel ongemakkelijke stiltes en het gênante wie-gaat-er-betalen-spelletje.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin First Dates-barman Victor heeft MS

Is jouw goede voornemen voor 2020 de liefde vinden? Geef je dan op, of iemand anders: een buurman, buurvrouw, vriend of vriendin. First Dates zoekt je match en regelt een een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner. Wordt het liefde op het eerste gezicht, of zien jullie elkaar nooit meer?

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Streetlab-Stijn duikt op in First Dates

BNNVARA werkt ook aan een speciale aflevering met BN'ers. Zij gaan in het programma daten met onbekende Nederlanders. De speciale show met bekende vrijgezelle Nederlanders moet te zien zijn op 14 februari, Valentijnsdag 2020. Wie meedoen aan het de speciale versie van First Dates is nog niet bekend.

Jezelf of iemand anders opgeven voor het gewone seizoen? Dat kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!