Beeld © Getty Images

Deze uitkomst van Temptation Island USA hadden we niet voorspeld

28 december 2019 17:05

Helemaal verliefd op verleider Ben verliet Ashley H. de Amerikaanse versie van Temptation Island. Maar heeft hun liefde stand gehouden? Ze vertelt het in een speciale reünie-aflevering van de ultieme relatietest. Nog niet alle afleveringen gezien? Let dan op voor spoilers!

"Hij realiseerde dat hij toch geen tijd had voor een relatie"

Hoewel Temptation Island bij ons voorlopig even op een laag vuurtje staat, is het programma in Amerika nog altijd een doorslaand succes. En niet alleen qua kijkcijfers, maar ook wat betreft liefde. Het eerste seizoen van het programma leverde zelf twee verlovingen op! Even leek het erop dat het tweede seizoen - dat te zien is bij Videoland - ook een aantal succesvolle liefdeskoppels had opgeleverd, onder wie Ashley H. en verleider Ben. Maar volgens Ashley is er van hun romance niets meer over. Zo onthult ze tijdens de laatste aflevering van het seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Wauw! Evan en Morgan uit Temptation USA zijn verloofd

De brunette begon het avontuur samen met haar vriend Casey, die het meteen al erg duidelijk maakte dat hij het niet erg zou vinden als ze het met hem uit zou maken. Vanaf dat moment besloot de Temptation-ster zich open te stellen voor verleider Ben. Het stel kon het zó goed met elkaar vinden dat ze besloten het eiland samen te verlaten. Tot groot verdriet van haar ex, die haar als laatste redmiddel nog ten huwelijk probeerde te vragen.

En hoewel Ashley en Ben een prachtige toekomst in het verschiet hadden, bleek deze echter van korte duur. Zo laat ze weten aan presentator Mark. "Ik zocht hem op en we waren voor twee dagen aan het daten en toen maakte hij het uit (…) Hij realiseerde dat hij toch geen tijd had voor een relatie", doet ze een boekje open. Volgens Ben zit het anders in elkaar en is Ashley nog intiem geweest met haar ex, die schittert van afwezigheid omdat hij het weerzien 'te emotioneel' vond.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter van der Vorst: 'Temptation Island gooi je niet weg'

Ashley heeft haar zegje tijdens de laatste aflevering kunnen doen, maar laat via Instagram weten dat er nog veel meer speelt tussen haar en Ben. "Eerlijk Ben, we weten beiden de waarheid", schrijft ze bij een foto van hen samen. "Je moet niet oordelen over wie ik ben als persoon op basis van mijn Instagram. Ik ben trots op mijn lichaam en ik moedig anderen graag aan dat ze zich ook comfortabel in hun vel kunnen voelen. Dat ik mijn kont op Instagram laat zien, heeft niets te maken met wie ik ben als persoon. Maar je had in het begin eerlijk tegen me moeten zijn", haalt ze uit. 

Toch bedankt ze hem voor het luisteren, al gelooft ze niet dat hij echt eerlijk is geweest. "Ik denk wel dat je een beetje acteerde, het is nooit goed om met iemands hart te spelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island USA blijft gewoon te zien bij Videoland

Een een andere post staat ze stil bij haar ex, Casey, wie ze wil bedanken voor zijn geduldigheid. "Ik denk dat we allebei zijn gegroeid door de show en nu begrijpen wie we zijn en wat we willen (...) Je bent een geweldig persoon, maar er zijn dingen waar jij en ik aan moeten werken als individuen. Je hebt zo'n lief hart en een prachtige ziel, maar we hebben allebei nog veel te leren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Om deze 6 redenen mag je Temptation Island USA niet missen

Ook tussen David en verleidster Toneata liep het anders dan gepland. Na Hawaii, waar het programma wordt opgenomen, vloog het kersverse koppel meteen naar Los Angeles om David aan de ouders van Toneata voor te stellen. Maar eenmaal uit de liefdesbubbel kwam het stel er al snel achter dat het toch niet zo klikte tussen hen. En ook Kate en Dom zijn niet meer dan vrienden, net zoals Ashley G. en Rick en Esonica en Gavin.

Temptation Island zie je bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!