Beeld © RTL

Katja, Gert en Najib zien tweede seizoen De Battle niet zitten

29 december 2019 08:04

Als er een tweede seizoen komt van De Battle moeten RTL 4 en de Vlaamse zender Vier op zoek naar nieuwe kandidaten voor hun co-productie. De kans dat Katja Schuurman en Najib Amhali terugkeren in een tweede seizoen lijkt uiterst klein. Ook Gert Verhulst geeft aan dat het goed zou zijn op zoek te gaan naar vervangers.

"Wellicht ben ik toch iets te oud om dit soort dingen te doen"

Gert Verhulst, die zich tijdens de opnames moest laten opereren aan de meniscus, zegt: "Het zou een goed idee zijn om een eventueel tweede seizoen te maken met nieuwe frisse mensen. Wellicht ben ik toch iets te oud om dit soort dingen te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman en Najib Amhali geblesseerd tijdens De Battle

Najib Amhali en Katja Schuurman trainden vijf maanden lang om goed voor de dag te komen tijdens de stunts, show-acts, behendigheidsproeven en breinopdrachten in de studio. Najib: "Ik heb me gewoon vergist in hoeveel werk het is. Ik vond het heel leuk om te doen. Het was een uitdaging en ik kwam uit mijn comfortzone, maar de volgende keer zeg ik nee."

Voor Katja wordt het steeds moeilijker om nog een uitdaging te vinden die ze in haar tv-carrière nog niet heeft afgevinkt. "Ik heb in mijn BNN-tijd al best veel gedaan tijdens Try Before You Die en Katja versus Bridget. Elke keer moest ik iets in korte tijd leren, hartstikke leuk want ik hou van uitdagingen en ben fanatiek. Maar ik vind het nu leuk om nu ook andere programma’s te maken. Ik ben benieuwd wie ze volgende keer vragen! We maakten er ook grappen over hoor, dat we allemaal geblesseerde bejaarden waren die gekke dingen moeten doen. Op een gegeven moment lagen we allemaal in de ziekenboeg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman vertelt over haar 'modern family' en retreat

Katja Schuurman en Najib Amhali liepen diverse blessures op tijdens hun deelname aan De Battle. In de show vormen Katja en Najib team Nederland en nemen ze het op tegen Gert Verhulst en James Cooke van team België. Zondagavond zendt RTL4 de tweede aflevering van de vierdelige reeks uit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!