Beeld © RTL

MAFS-kandidaten krijgen tweede kans, en jij kunt met ze daten

20 januari 2020 21:02

Hoewel het programma Married at First Sight mooie successen boekte in de liefde, zijn er ook enkele kandidaten die besloten om niet door te gaan met het huwelijk. Voor drie kandidaten komt er nu een tweede kans en ze zijn nog op zoek naar goede dates...

Marcel (seizoen 3), Milly en Maxime (seizoen 4) stapten vol overtuiging in het liefdesbootje, maar hebben de kerstdagen toch alleen moeten doorbrengen. Daar komt nu verandering in, want RTL geeft de vrijgezellen nog een kans. In een nieuw programma genaamd Married at first Sight: Second Chance kunnen de kijkers zich opgeven om met een van de drie te gaan daten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Married at First Sight twee keer per week op tv

Gelukkig voor de kandidaten hoeven ze niet direct een boterbriefje te halen, het gaat deze keer puur en alleen om daten. Wanneer Married at first Sight: Second Chance op de buis komt is nog niet bekend. Heb jij interesse in een van de singles? Je kunt je hier opgeven!  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh no! MAFS-Joost en Milly zijn uit elkaar

Op 7 januari gaat in ieder geval een nieuw seizoen van Married at First Sight op tv, en dit keer niet een keer per week, maar twee keer per week!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!