Beeld © Netflix

Vreemd: Zo ziet Don't F**k With Cats-moordenaar er nu uit

03 januari 2020 11:40

De Netflix-serie Don't F**ck With Cats heeft veel teweeggebracht bij de kijkers. De docuserie focust zich op de psychopaat Luka Rocco Magnotta. Inmiddels is de hoofdpersoon 37 en heeft hij al een paar jaar in de gevangenis gespendeerd. En zes jaar in de bak heeft zijn uiterlijk geen goed gedaan. Let op: dit artikel bevat spoilers over de docuserie Don't F**ck With Cats.

"We hebben filmavondjes"

Luka Magnotta is de doodenge hoofdpersoon in de docuserie Don't F**ck With Cats. Het angstaanjagende verhaal van de Canadees houdt Netflix-kijkers al weken bezig. Maar hoe gaat het nu met de gevangene? Inmiddels is Luka 37 jaar en heeft hij al zes jaar in de bak doorgebracht. Maar het gevangenisleven lijkt hem niet dwars te zitten, zo vertelde hij in 2015 aan de Toronto Sun dat hij "in een soort universiteit lijkt te zitten", waarin hij "Celine Dion-albums en vele anderen" op zijn "stereo" heeft en "buiten zont." Hij ziet er tegenwoordig ook héél anders uit, weet de Canadese krant te onthullen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordanië wil niets weten van Netflix-serie Messiah

Daar blijft het niet bij. Luka is zelfs getrouwd met een medegevangene. In 2017 gaf hij het jawoord aan Anthony Jolin, die ook een levenslange gevangenisstraf uitzit. Luka's moeder Anna Yourkin was getuige tijdens de ceremonie. De twee kregen geen toestemming om gebruik te maken van de privéruimte om hun 'huwelijksnacht' te beleven en mogen van de gevangenis op geen enkele manier samenwonen tijdens hun verblijf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Murder Mystery en Stranger Things 3 meest bekeken Netflix-series

Aan de Toronto Sun deed Luka ook een boekje open over hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat in de gevangenis. "We hebben filmavondjes", vertelde de 37-jarige aan de krant. "We hebben allemaal een eigen tv. Ik doe schilderlessen en sport behoorlijk veel. Ik doe ook taalstudies." De moord die Luka pleegde op Jun Lin lijkt hem dus totaal niet dwars te liggen. In 2039 mag Luka voorwaardelijke vrijlating aanvragen bij de rechtbank in Canada. Tot die tijd zit hij vast in de gevangenis in Quebec. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Undercover grootste hit onder Nederlandse Netflix-kijkers

In de video hieronder wordt alles uitgelegd over Don't F**ck With Cats

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!