Beeld © William Rutten

Dit zijn de eerste gasten van Eva Jinek

03 januari 2020 13:27

Eva Jinek (41) zal vanavond haar vuurdoop beleven bij RTL. Na haar overstap vanaf de NPO zal de presentatrice haar talkshow Jinek doorzetten bij de commerciële. Zojuist zijn de eerste gasten bekendgemaakt en we zien ook gelijk Jaïr zijn debuut maken bij RTL.

In de eerste aflevering van Jinek schuiven korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran aan om te praten over het geweld tegen hulpverleners tijdens oud en nieuw. Ook het aankomende Amerikaanse verkiezingsjaar zal worden besproken. Samen met Michiel Vos werpen ze een blik op het komende jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spannende dag voor Eva Jinek

Ook over de Nederlandse politiek is er het nodige te bespreken. NRC chef politiek Guus Valk komt hierover praten en we zien de eerste bijdrage van Jaïr Ferwerda die bij de premier op bezoek gaat. Hélène Hendriks kijkt naar het komende sportjaar en Carlo Boszhard en Angela de Jong bespreken het nieuwe televisiejaar.

Tot slot schuift ook Martijn Koning aan om te praten over zijn oudejaarsconference en hebben ze het over zijn plannen voor het nieuwe jaar.

Jinek is iedere werkdag te zien om 22:20 uur bij RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek zal niet worden onderbroken door reclames bij RTL

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!