Beeld © Netflix

You seizoen 3-theorie zou onthullen wie de buurvrouw is

03 januari 2020 14:12

Het tweede seizoen van You is minstens net zo huiveringwekkend als het eerste. Penn Badgley (33) kruipt weer in de huid van Joe Goldberg, oftewel Will Bettelheim, en zorgt voor nogal wat ellende tijdens zijn verblijf in Los Angeles. De grote vraag aan het einde van het tweede seizoen: hoe gaat het verder? En deze theorie zou zomaar eens het antwoord kunnen zijn. Let op: dit artikel bevat spoilers over You seizoen één en twee.

Het lijkt erop dat Tweede Kerstdag voortaan omgedoopt kan worden tot 'nieuw seizoen You'-dag. Op 26 december kwam de Netflix-serie weer terug op de streamingdienst en de fans van de show gingen massaal kijken. Inmiddels staat het internet bol van de theorieën over hoe Joe (of Will) in seizoen drie verder gaat met zijn enge plannetjes. Hij lijkt helemaal gesetteld te zijn samen met de zwangere Love, maar niets is minder waar. In de laatste scène blijkt hij zijn pijlen alweer op een ander te hebben gericht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat gaan we zien in You seizoen 3

De vrouwelijke buurvrouw van Joe heeft zijn aandacht gegrepen en hij belooft in zijn laatste uitspraak haar snel te ontmoeten. Maar wie is deze mysterieuze vrouw? De fans van You hebben zo hun theorieën en eentje daarvan is dat de buurvrouw de moeder is van de seriemoordenaar. Dat lees je goed, niet een nieuw liefje maar een oude bekende. Er is namelijk heel veel onduidelijk over de moeder van Joe. En Twitter gaat los over de theorie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Penn Badgley praat mond voorbij: 'You krijgt derde seizoen'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cancel je kerstplannen: seizoen twee van YOU staat online

Volgens de theorie zou het zomaar kunnen kloppen dat het gaat om Joe's moeder. Zo lijkt de buurvrouw een stukje ouder, van wat er zichtbaar is draagt ze een trouwring en er is veel onduidelijkheid over waar zij nu is. Maar misschien is het nog belangrijker dat Love zelf ook toe heeft gegeven een psychopaat te zijn en vreest Joe misschien wel voor zijn eigen leven als hij wéér een ander vindt om te stalken. Kortom: dat wordt (waarschijnlijk) aftellen tot 26 december voor het derde seizoen van You

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!