Beeld © AVROTROS

Ga er goed voor zitten: Flikken Maastricht begint vanavond weer

03 januari 2020 18:36

De komende weken kunnen we weer elke vrijdagavond genieten van nieuwe afleveringen van de populaire misdaadserie Flikken Maastricht. Maar voordat de draad weer kan worden opgepakt zullen Eva en Wolf eerst nog moeten afrekenen met misdaadkartel Virtus et Justitia, dat vorig seizoen flink in de weg lag.

In de eerste afleveringen worden Eva en Wolfs aangehouden met aan hun voeten het lijk van Louis Dearden, voorzitter van het hof van assisen in Luik, vermoord met wapens waarop DNA van Wolfs en Eva zit. Maar door wie zijn ze eigenlijk aangehouden? 

Op wonderbaarlijke manier weten Wolfs en Eva het initiatief terug te krijgen en hun jacht op Virtus et Justitia voort te zetten. En zowaar weten ze de hoofddader in de gevangenis te krijgen. Maar is iedereen hiermee uitgeschakeld? En wat is er met de verdwenen Dearden gebeurd?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze BN’er heeft een gastrol in Flikken Maastricht

Al gauw eisen de normale zaken hun aandacht weer op; vergismoorden, afrekeningen, ontsnapte TBS-ers, zich wrekende adoptiekinderen en moorden in de kunstwereld. Maar als er eerst een hand met een getatoeëerde barcode gevonden wordt en later een dood meisje met eenzelfde barcode op haar arm, duiken er toch weer aanwijzingen op dat Virtus nog niet geheel verdwenen is en samenwerkt met een bende nietsontziende vrouwenhandelaren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Au! Angela Schijf deelt pijnlijke blooper Flikken Maastricht

Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.30 te zien bij NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!