Beeld © &C Media

Chantal ruilt spotlights weer in voor nieuwe Chantal Komt Werken

06 januari 2020 11:56

Chantal Janzen zit alweer midden in de opnames van het nieuwe seizoen Chantal Komt Werken, zo geeft ze alvast een klein voorproefje op Instagram. De 40-jarige kondigde vorige maand aan dat er een nieuw seizoen kwam van de populaire reeks.

"Onwijs veel zin in om weer diensten te mogen meedraaien met al die gepassioneerde mensen"

"Lekker aan het werk vandaag mensen? Ik ook, en wel voor seizoen 2 van Chantal Komt Werken", geeft de presentatrice haar volgers vandaag een update. "Onwijs veel zin in om weer diensten te mogen meedraaien met al die gepassioneerde mensen."

Volgens de presentatrice wordt het weer een enorm bijzondere reeks vol met zeer uiteenlopende beroepen. En dat vindt ze stiekem best wel spannend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen blikt terug op onstuimig jaar

In Chantal Komt Werken verruilt de presentatrice de grote glanzende decors voor een andere werkvloer en staat letterlijk met haar poten in de klei, poep, of in werkman’s laarzen. En dat allemaal om te ervaren hoe het is om een baan buiten de spotlights te hebben.

Het eerste seizoen van de succesvolle show verscheen op haar eigen online platform, &C. Dat was zo'n succes dat RTL besloot het programma uit te zenden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen druk met voorbereidingen songfestival

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!