Beeld © RTL 4

MAFS-Chantal maakt heel veel los bij de kijkers

06 januari 2020 22:03

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight is losgebarsten. De enkele koppeltjes die nu worden geïntroduceerd moeten het straks gaan waarmaken na hun jawoord, maar alle aandacht van de kijkers lijkt uit te gaan naar de aanstaande bruid Chantal.

"We gaan nog veel lol beleven met Henk en Chantal"

Chantal zou volgens de matchmakers van Married at First Sight een perfecte man hebben gevonden in Henk. In de aanloop naar het aanstaande huwelijk volgen we de twee in hun zoektocht naar de perfecte trouwjurk en sublieme pak. Maar alle aandacht van de kijkers lijkt uit te gaan naar de excentrieke Chantal. Zowel haar uiterlijk als haar uitspraken maken bij velen op Twitter de tongen los. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen MAFS zit weer vol mooie momenten

Tijdens het passen van haar jurk doet Chantal een wel heel opmerkelijke uitspraak. "M'n jurk scheurt. Komt door de neptieten", grapt ze. "Je hoeft er niet eens grappen bij te verzinnen", lacht één Twitteraar. De vele tattoo's die ze heeft, vallen ook niet bij iedereen in de smaak. "Oh, wat zonde al die tattoo's. Mooie vrouw, maar zal aan elke jurk afbreuk doen", schrijft een kijker. "We gaan nog veel lol beleven met Henk en Chantal. Dat geef ik je op een briefje", weet een ander zeker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-kandidaten krijgen tweede kans, en jij kunt met ze daten

Het zijn vooral Chantals wenkbrauwen die opvallend zijn, vinden de kijkers op Twitter. "Uitgummen die wenkbrauwen", "Wanneer je vergeet je wenkbrauwverf uit te spoelen" en "Henkie en Wenkie" grappen de kijkers. Maar over het algemeen valt de blondine goed in de smaak bij de fans van MAFS. "Toch vind ik Chantal leuk. Ik hoop dat het huwelijk slaagt", schrijft er eentje. "Ik vind haar nu al leuk. Ben zo benieuwd hoe zij Henk gaat vinden", aldus een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eind goed al goed: MAFS-Nick en Maxime hebben weer contact

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique blikt terug op MAFS: 'Ik heb meer tegengas nodig'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Je kan nu deze trouwjurk uit MAFS kopen voor een prikkie

De tweede aflevering van Married at First Sight is op dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!