MAFS-Chantal legt uit wat geven en nemen is

07 januari 2020 21:21

In de tweede aflevering van het gloednieuwe seizoen Married at First Sight is het opnieuw Chantal die de aandacht van de kijkers trekt. De kijkers kunnen ditmaal zien hoe Chantal zich voorbereidt op het huwelijk met haar match, Henk. In de aflevering van vanavond legt Chantal uit wat voor haar geven en nemen in een relatie is.

"Ik trek dat gewoon niet"

En dat is belangrijk voor haar, legt haar Chantals moeder uit. "Als ze het heel erg tegenvalt, dan gaat ze ook geen jawoord geven. Dan zegt ze: stop maar met filmen." Daarop haakt de bride to be in. "Vieze tanden, haren uit z'n oren. En ik weet wel dat je het allemaal weg kan halen. Maar als jij van jezelf zo bent en dat zit niet in jou, dan moet ik weer een schip gaan trekken. En dat wil ik niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

MAFS-Chantal maakt heel veel los bij de kijkers

Dat Chantal niet de makkelijkste is, weet ze zelf ook wel. "Ik kan niet tegen het krakende geluid van een zak chips. Mensen moeten chips uit een schaaltje eten bij mij. Maar kijk, hij kan zich dan makkelijk aanpassen, met die chips. Dat eet hij dan gewoon uit een schaaltje." Maar een man beter voor zichzelf laten zorgen, vindt ze moeilijker. "Misschien is hij wel een heel natuurlijk persoon en vindt hij okselhaar en geen deo normaal. Maar ik trek dat gewoon niet", legt de blondine uit.

Alsof een klein vogeltje hem wat heeft verteld, zien we direct na Chantals klaagzang hoe Henk zijn, jawel, oorhaar laat trimmen. Ook zijn kapsel wordt volledig bijgewerkt, zodat alles netjes is. "Voordat ze denkt dat ik een onverzorgd type ben", aldus Henk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Oh no! MAFS-Joost en Milly zijn uit elkaar

Aan het eind van de aflevering is te zien hoe Chantal het benauwd krijgt voor haar huwelijk met de voor haar nog onbekende Henk. Volgende week kunnen we met zijn allen zien hoe Chantal en Henk ja tegen elkaar zullen zeggen.

Ondertussen smulden de kijkers weer van het spraakmakende programma. Op Twitter hadden ze het er veel over en kijken ze uit naar volgende week.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!