Beeld © AVROTROS

Vervolg De Luizenmoeder in handen Ilse Warringa

08 januari 2020 10:07

Het is volledig aan Ilse Warringa (44) of er ooit nog een vervolg komt op de succesvolle serie De Luizenmoeder. Dat zegt actrice Jennifer Hoffman (39), die de rol van moeder Hannah speelde, in Veronica Magazine.

"We moeten er eigenlijk op wachten of er bij haar nog iets uit moet"

Volgens Jennifer heeft Ilse "de serie vanuit haar tenen geschreven". "Omdat er iets uit moest. Dat was ook de kracht van De Luizenmoeder. Dus we moeten er eigenlijk op wachten of er bij haar nog iets uit moet."

Als het aan Jennifer ligt, doet ze in ieder geval gewoon weer mee als er een nieuw deel of film komt. "Als ik gevraagd word, ben ik van de partij!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dag, dag, dag! De Luizenmoeder verdwijnt online

De Luizenmoeder was vorig jaar een ongekend succes voor NPO 3. De tweede reeks trok een miljoenenpubliek, met op het hoogtepunt bijna 4,2 miljoen kijkers. Hoofdrolspeler Diederik Ebbinge, die de rol van schooldirecteur Anton speelde, gaf eerder aan dat hij ermee zou stoppen. "Omdat ik het succes niet wil uitmelken en graag stop op het hoogtepunt", zei de acteur eerder.

De tweede reeks had een open einde, wat voor veel kijkers een onbevredigende finale was. Op sociale media spraken destijds veel fans de hoop uit dat er toch een derde reeks komt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dag, dag, dag! De Luizenmoeder verdwijnt online

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!