Beeld © Married at first Sight

MAFS-Chantal zat eerder al in een ander datingprogramma

09 januari 2020 09:46

Hoewel het nieuwe seizoen van Married At First Sight - inclusief kersverse presentator Carlo Boszhard (50) - afgelopen maandag pas van start ging, maakt het programma heel wat los. Vooral de Haagse Chantal en haar uitgesproken karakter, doet flink wat stof opwaaien. En wat blijkt nu? Chantal was al eerder te zien op tv!

Had jij tijdens Married At First Sight ook een klein déjà vu-momentje? Dat kan, want het is niet de eerste keer dat de blondine via televisie op zoek gaat naar haar prins op het witte paard. Een aantal jaar geleden deed ze ook al eens een poging in First Dates en ging Chantal (inclusief wenkbrauwen) op date met Niels. Hoewel Chantal niet op haar mondje is gevallen en het gesprek vloeiende hield, sloeg de vonk niet over. En inmiddels weten we dus ook dat ze daarna helaas ook geen geluk in de liefde meer heeft gehad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Chantal legt uit wat geven en nemen is

Waaraan dat ligt? Dat Chantal niet de makkelijkste is, weet ze zelf ook wel. Zo vertelde ze deze week in de tweede aflevering van het programma dat ze wel wat eisen heeft: "Ik kan niet tegen het krakende geluid van een zak chips. Mensen moeten chips uit een schaaltje eten bij mij. Maar kijk, hij kan zich dan makkelijk aanpassen, met die chips. Dat eet hij dan gewoon uit een schaaltje." Maar een man beter voor zichzelf laten zorgen, vindt ze moeilijker. "Misschien is hij wel een heel natuurlijk persoon en vindt hij okselhaar en geen deo normaal. Maar ik trek dat gewoon niet", legt de blondine uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

MAFS-Chantal maakt heel veel los bij de kijkers

Het is niet ongewoon dat deelnemers van het trouwprogramma hun liefdesgeluk al elders zochten. Zo deed Milly, bekend uit het vierde seizoen, ook al eens een drankje met barman Victor. En ze gaat nog een keer het avontuur aan in Married at first Sight: Second Chance, waar kijkers zich kunnen opgeven om met haar te gaan daten.

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag om 20.30 te zien bij RTL4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!