Beeld © SBS/TALPA Mr. Frank Visser doet uitspraak 09-01-2020

Kijkers verbolgen om opsluiting kat in kliko in Mr. Frank Visser

09 januari 2020 22:52

Het was weer raak tijdens Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Dit keer probeerde de rechter en Viktor Brand een burenruzie in Haarlem te sussen. Een grote eik in de tuin van Tineke en Frans zorgt bij buurman Peter voor flink wat overlast, maar de wraakactie van Peter zorgt voor flink wat verbolgen reacties.

"Maar ik was wel gek op dat beestje"

Tineke en Frans hebben een grote eik in de tuin en volgens buurman Peter zorgt door voor flink wat overlast. Zo zou hij last hebben van bladafval en vallende eikels en wil hij maar een ding: dat de eik verdwijnt. De situatie is erg uit de hand gelopen en Frans heeft Peter zelfs eens een blauw oog geslagen. Het zit Peter erg hoog en hij reageert dan ook erg emotioneel als Viktor verhaal komt halen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stringbadpak zorgt voor verdeeldheid bij Mr. Frank Visser

Tineke en Frans peinzen er echter niet over om de boom te kappen, zij beweren zelfs dat Peter hen terroriseert. Zo zou hij harde muziek draaien als hun dochter piano speelt en zou heeft hij zelfs eens de kat van Tineke en Frans in de kliko hebben gestopt. Volgens Peter en zijn vrouw was dit niet het geval, maar zat het beestje vast tussen de groene kliko en de schutting.

Als Viktor hem op de man afvraagt of de kat daadwerkelijk in de kliko heeft gezeten, geeft Peter toe: “Nou, hoogstens tien minuten. Een opwelling van mij, een kort poosje gewoon. Maar ik was wel gek op dat beestje”, verklaart hij.

Het zorgde voor flink wat geschokte reacties van de kijkers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gaan los om poepgooi-zaak in Mr. Frank Visser

Uiteindelijk oordeelt Mr. Frank Visser dan ook dat de boom mag blijven staan, maar dat de boel wel vakkundig moet worden bijgehouden. De gehele uitzending kun je hier terugkijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!