Beeld © Disney

Lizzy McGuire-reboot wordt toch anders dan fans hadden gehoopt

10 januari 2020 12:03

De nieuwe afleveringen van Lizzie McGuire zullen toch iets minder nostalgisch zijn dan fans vooraf hadden gehoopt. Disney heeft namelijk besloten om een ‘andere creatieve richting op te gaan’ en heeft daarom afscheid moeten nemen van een van de makers.

"Fans hebben een sentimentele band met Lizzie McGuire"

Disney had voor de nieuwe serie een groot deel van de oorspronkelijke makers opgetrommeld, maar ze lijken het nu toch niet eens te kunnen worden. Zo heeft Terri Minsky, een van de makers van de vroegere Lizzie McGuire, na het filmen van twee afleveringen de serie verlaten, zo meldden Amerikaanse media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilary Duff is helemaal klaar voor Lizzy McQuire-comeback

“Fans hebben een sentimentele band met Lizzie McGuire en hoge verwachtingen voor de nieuwe serie. Na het filmen van twee afleveringen concludeerden we dat we een andere creatieve richting op moesten gaan en een nieuwe lens op de serie moesten zetten”, zo klinkt de verklaring van Disney.

De nieuwe afleveringen over de blondine, haar vriendengroep en haar denkbeeldige alter ego, worden momenteel gemaakt voor Disney+. De serie vertelt over een dertigjarige Lizzie die carrière aan het maken is in New York. Naast Hilary Duff zullen ook andere oud-castleden terugkeren. Zo zal de gehele familie weer te zien zijn en ook haar beste vriend Gordo, gespeeld door Adam Lamberg, zal zijn rentree maken.

Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn, maar gezien deze ontwikkelingen kan het zomaar zijn dat we iets langer moeten wachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Gordo is gewoon te zien in nieuwe Lizzie McGuire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!