Beeld © Getty Images

90’s-hunk ‘Zack Morris’ keert terug in Saved By The Bell

10 januari 2020 13:26

Saved By The Bell is een serie die elke tiener uit de jaren 90 wel kent. Al was het alleen maar omdat het eindeloos werd herhaald. Fans kunnen binnenkort hun hart ophalen want we mogen weer een kijkje nemen binnen de muren van Bayside High en daar zien we gelukkig een aantal bekende gezichten.

Een deel van de castleden zal namelijk hun rentree maken in het vervolg van de populaire tiener-serie. Zo zullen Elizabeth Berkley en Mario Lopez hun rollen als Jessie Spano en A.C. Slater weer vervullen. De grote afwezige was lange tijd Mark-Paul Gosselaar, maar daar is verandering in gekomen. We kunnen de van oorsprong Nederlandse acteur namelijk gewoon weer zien schitteren als Zack Morris, zo bevestigde hij tijdens een conferentie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saved by the Bell krijgt remake

Het verhaal van de nieuwe serie zal gaan over een nieuwe groep leerlingen op Bayside High. Zack Morris is inmiddels gouverneur van Californië en heeft een aantal scholen met leerlingen uit de onderklasse gesloten. Hierdoor raakt hij in de problemen en hij kan maar één oplossing bedenken: hij besluit om de getroffen leerlingen naar Bayside High te sturen. Het zal de derde serie in de reeks worden met deze acteurs. Na Saved By The Bell werd besloten om de personages ook te volgen tijdens hun avonturen op de universiteit. De reeks met de naam Saved By The Bell: The College Years, was echter zonder veel succes. Dit vervolg werd na een seizoen al stopgezet wegens tegenvallende kijkcijfers.  

Het is nog niet bekend of Lark Vorhies (Lisa Turtle) Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski) en Dustin Diamon (Screech) ook weer te zien zijn binnen de schoolmuren. Er is echter een hele kleine kans dat we Screech weer zullen zien, hij raakte de afgelopen jaren een aantal keer in opspraak. Zo vertelde hij zeer negatieve ervaringen te hebben gehad tijdens de opnames van de eerdere afleveringen en als klap op de schoolbel besloot hij in 2006 een eigen sekstape te maken en deze te verkopen. Dustin zelf claimde even later dat niet hij, maar een ‘stuntman’ in het filmpje te zien was…

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Tiffani Thiessen niet benaderd voor Saved by the Bell-reboot

Laten we vooral ook hopen dat de iconische intro grotendeels behouden wordt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!