Beeld © ANP

Ali B neemt weer plaats in jury van zangwedstrijd

10 januari 2020 13:07

Ali B (38) is binnenkort weer te zien als jurylid in een zangwedstrijd. Hij completeert het team van de nieuwe SBS6-programma We Want More, een muziekshow voor de beste van de besten in hun genre.

"Ali heeft de afgelopen jaren bewezen een uitstekende coach te zijn"

Eerder werd al bekend dat Henk Poort, André Hazes, Trijntje Oosterhuis en Davina Michelle de andere juryleden van de zangwedstrijd zijn. Ali B was eerder al jurylid in X-Factor, The Voice of Holland en The Voice Kids.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ali B hoeft theatershow van rechter niet aan te passen

RTL heeft laten weten het geen probleem te vinden dat Ali plaatsneemt in deze zangwedstrijd, terwijl hij ook in The Voice of Holland te zien is. "Ali heeft het met ons besproken. Hij heeft de afgelopen jaren bewezen een uitstekende coach te zijn.Wij wensen hem succes." 

Ook laat de zender weten dat het geen gevolgen heeft voor een eventueel nieuw seizoen van TVOH. "Net als ieder jaar nemen we ook dit jaar de samenstelling van de coaches onder de loep. Dat proces gaat nu een beetje beginnen." Hoewel ze momenteel geen verdere uitspraken kunnen doen over de samenstelling voor volgend seizoen, laten ze wel weten dat de gesprekken met Ali 'naar tevredenheid verlopen.'

De auditierondes van We Want More lopen nog tot 15 januari. Als de kandidaten tijdens de auditieronde vier van de vijf juryleden weten te overtuigen, mogen ze door naar de volgende ronde. Kandidaten mogen tijdens de audities niet verslappen, want tot het einde van de auditie mogen juryleden hun stem ook weer intrekken. In het voorjaar moet het programma op de buis verschijnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Rob Geus mag Ali B gaan roasten

De winnaar gaat naar huis met een bedrag van 100.000 euro, de tweede plaats is goed voor een bedrag van 25.000 euro en voor de derde plek ligt 10.000 euro klaar. De winnaars mogen het prijzengeld vrij besteden en zitten niet vast aan een platencontract.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!