Beeld © Beth Dubber/Netflix

Eerste details seizoen 3 Netflix-serie You prijsgegeven

13 januari 2020 11:30

Alhoewel Netflix nog geen groen licht heeft gegeven voor een derde seizoen van You, heeft showrunner Sera Gamble nu al grote plannen. Zo onthult ze tijdens een interview met The Daily Beast.

"Ik ben niet bang om te zeggen dat we Joe zeker nog een paar seizoenen kunnen volgen"

Als het aan Sera ligt, dan komt een derde seizoen er hoe dan ook. In gesprek met de nieuwssite onthulde Sera dat Joe in het vervolg wéér gaat verhuizen. Hoewel hij wel in California blijft, onthult de showrunner dat seizoen drie zich mijlenver van L.A. afspeelt en voelt als "een hele nieuwe wereld." Geruchten gaan dat Joe zich gaat settelen in Silicon Valley. "Er zijn veel gevaarlijke mensen in dat scenario!", aldus Sera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Penn Badgley praat mond voorbij: 'You krijgt derde seizoen'

Tegenover The Hollywood Reporter deed ze ook al een boekje open."Toen we de serie hebben gepresenteerd aan Netflix, hebben we ieder seizoen een nieuwe obsessie laten zien."

Als het aan Sera ligt, blijft het echter niet bij drie seizoenen: “Ik houd er niet van om dingen te 'beheksen' door te specifiek te zijn. We hebben nog veel verhalen om te vertellen en kunnen Joe zeker nog een paar seizoenen volgen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nog meer nieuwe beelden Netflix-YOU uitgelekt

Will (ofwel Joe) valt in het tweede seizoen als een blok voor Love, gespeeld door actrice Victoria Pedretti, bekend van The Haunting of Hill House. Zij blijkt uiteindelijk net zo gestoord te zijn als haar grote liefde. Een perfecte match zou je denken, maar aan het einde van de tweede reeks lijkt Joe zijn stalkerogen te hebben gericht op een nieuw slachtoffer. Daarnaast is Love in verwachting van hun eerste kindje, wat vast voor een heleboel problemen zal gaan zorgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix grijpt mis tijdens Golden Globes

Wie de volgende wordt, is een vraag om eens goed voor te gaan zitten. In het eerste seizoen was het Guinevere Beck, die het veld moest ruimen, omdat ze niet volledig voor Joe ging. Love zou zijn volgende slachtoffer worden, maar zij leek hem op slinkse wijze in haar macht te krijgen. In seizoen twee is ook een grote rol weggelegd voor Candace, de eerste liefde van Joe die door hem werd aangevallen. Maar zo snel als ze opkwam was ze ook weer verdwenen. Krijgt Joe in seizoen drie een nieuwe obsessie of wordt hij eindelijk gepakt door zijn voormalige liefdes?

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!