Beeld © Getty Images

Temptation Island-Morgan verbreekt verloving

13 januari 2020 11:20

Verkondigden ze een paar weken geleden nog op televisie aan hoe gelukkig ze met elkaar waren, nu lijkt het sprookje tussen de Amerikaanse Temptation Island-deelnemers Morgan en Evan definitief over. Evan zou namelijk zijn vreemdgegaan...

"Iedereen zag het aankomen, behalve ik"

Via Twitter hangt voormalig verleidster Morgan de vuile was buiten. "Is het oké voor een verloofde man om zijn aanstaande bruid te verlaten, omdat hij de wereld over moet reizen voor 'werk', maar eigenlijk het bed deelt met 21-jarige Instagram-modellen?", schrijft ze woest op het platform. "Ik weet het, ik ben dom. Iedereen zag het aankomen, behalve ik (...) eerlijk gezegd kan ik me niet lager voelen dan ik nu doe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island wel in België op de buis

Uitgerekend Kaci, die eerder door Morgan aan de kant werd gezet, steunt Morgan in haar beslissing. "Je bent niet dom. Je was verliefd en wilde hem per se geloven", reageert ze op haar berichtje.

Evan deed samen met Kaci mee aan de Amerikaanse versie van Temptation Island. Het stel ging ijzersterk het programma in, en had zelfs plannen om met elkaar te trouwen. Maar al snel liet Evan zijn oog op iemand anders vallen: Morgan. In haar vond hij de liefde van zijn leven en hij besloot dan ook om met haar het eiland te verlaten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

It's official tussen Temptation-Daniëlle en Love Island-Daniël

Tot groot verdriet van zijn ex-liefje Kaci, die tijdens het kampvuur niets anders deed dan hem smeken haar terug te nemen. Maar Evan hield voet bij stuk. "Dat had je jaren geleden al moeten doen", sprak hij haar aan op haar beloftes. "Dat had ik al die tijd al nodig."

Bij Temptation Gossip ging ook niet alles van een leien dakje. Kijk maar:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!