Beeld © Netflix

Verhaallijnen voor derde seizoen Sex Education zijn al bedacht

14 januari 2020 11:12

Het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie Sex Education komt weliswaar komende vrijdag pas uit, maar toch wordt er al gepraat over een derde seizoen. Laurie Nunn, de schrijfster van de serie, sprak haar verwachtingen voor dat seizoen uit.

"Ik heb al plannen voor Eric, Otis, Maeve en de rest"

Laurie vertelde in een interview dat ze al bezig is met de verhaallijnen van de hoofdpersonen uit de serie. "Ik heb al plannen voor Eric, Otis, Maeve en de rest", vertelt ze. Ook praat ze over hoeveel seizoenen de hitserie nog gaat hebben. "Ik wil voorkomen dat de acteurs dertig jaar zijn en moeten spelen dat ze op de middelbare school zitten. Dat is ongeloofwaardig", legt Laurie uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Tweede seizoen Sex Education is geweldig'

Maar goed, eerst komt seizoen twee nog. Laurie onthult dat we een grote verhaallijn kunnen verwachten tussen Adam en Eric, én een nieuwe student: Rahim.

Het eerste seizoen van Sex Education was een groot succes. Fans herkenden zich in de personages en de verhaallijnen. Als we de reviews mogen geloven, wordt het vervolg op het eerste seizoen ook een daverend succes. RTL Boulevard entertainmentdeskundige Eric de Munck was in ieder geval razend enthousiast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!