Beeld © Nick van Ormondt

Hart van Nederland krijgt twee nieuwe presentatoren

14 januari 2020 10:58

Maarten Steendam (40) en Wolter Klok (26) gaan het presentatieteam van Hart van Nederland versterken. Dat maakt SBS vandaag bekend. Het is voor het eerst in het 25-jarig bestaan van het programma dat mannen de nieuwsshow gaan presenteren.

"Een jongensdroom die uitkomt"

Maarten is sinds 2013 presentator bij Telegraaf TV en was daarvoor redacteur en presentator bij RTV Utrecht. "Hart van Nederland is altijd goed geweest in het nieuws dat mensen echt raakt. Niet de instituten of politici staan centraal, maar de Nederlanders. Dat past bij mij. Ik kijk ernaar uit om items te maken over het nieuws dat Nederland bezighoudt en dit ook elke avond aan meer dan 1 miljoen mensen te presenteren."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Siham Raijoul nieuwe gezicht van Hart van Nederland

Wolter is momenteel werkzaam als presentator bij RTV Drenthe. "Dat ik als redacteur bij Hart van Nederland ga werken en het programma ook nog eens regelmatig mag presenteren is voor mij dus letterlijk een jongensdroom die uitkomt", aldus Wolter.

Hart van Nederland kwam eind vorig jaar veel in het nieuws, omdat Gallyon van Vessem en Selma van Dijk het veld moesten ruimen. Daar kreeg SBS-baas John de Mol veel kritiek op, aangezien hij in een aflevering van DWDD had gesproken over een bepaalde houdbaarheidsdatum van presentatrices. In november van 2019 werd bekend dat Siham Raijoul (33) het presentatiestokje van Selma en Gallyon overneemt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Selma van Dijk neemt afscheid van Hart van Nederland-collega's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!