Beeld © ANP

HHB brengt eerbetoon aan overleden man André van Duin

16 januari 2020 13:21

Heel Holland Bakt brengt tijdens de uitzending van aanstaande zondag een hommage aan de man van André van Duin (72). De echtgenoot van de presentator overleed afgelopen maandag op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.

Een woordvoerster van Omroep MAX laat weten dat het moment aan het einde van de aflevering plaatsvindt. De opnames van de show vonden afgelopen zomer al plaats.

"De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk", liet André van Duin afgelopen maandag weten in een verklaring. De echtgenoot van de presentator liet afgelopen zomer weten spontaan zijn sleutelbeen te hebben gebroken, waarna duidelijk werd dat hij leed aan botkanker. Martin overleed "na een kort en slopend ziekbed".

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Echtgenoot André van Duin overleden

Eerder dit seizoen stonden de makers ook al stil bij Martine Bijl, die eerder het programma presenteerde. Zij overleed op 30 mei vorige jaar op 71-jarige leeftijd.

Heel Holland Bakt is elke zondag om 20:25 uur te zien bij NPO 1.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin brengt ontroerend eerbetoon aan Martine Bijl in HHB

Het nieuws van het overlijden van Martin Elferink kwam als een grote klap. Tim Oliehoek, die samen met André Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen heeft gemaakt, vertelde in RTL Boulevard geëmotioneerd over het trieste nieuws. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!