Beeld © ANP

Oh my! Meer details bekend over Gossip Girl reboot

16 januari 2020 14:35

Hey Upper East Siders. Gossip Girl here. And I have the biggest news ever... De reboot van Gossip Girl laat niet al te lang meer op zich wachten. Volgens Sarah Aubrey van WarnerMedia, liggen de scripts al op tafel. Dat vertelt ze aan Variety.

"We waren allemaal zo opgelucht, omdat het zó goed is"

"We waren allemaal zo opgelucht, omdat het zó goed is", laat Sarah weten in gesprek met het Amerikaanse entertainment platform. Afgelopen zomer werd bekend dat de populaire serie over het wel en wee van een groep rijke tieners in New York een reboot krijgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hoe is het nu met de cast van Gossip Girl?

Er is de afgelopen jaren heel wat gebeurt in The Big Apple. In tien afleveringen maakt de 'nieuwe Gossip Girl' duidelijk hoe het leven in de stad het afgelopen decennium is veranderd. "Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving in New York, met het idee dat de samenleving voortdurend verandert", aldus showrunner Joshua Safran. "Dus hoe is deze wereld veranderd? Hoe is social media en het effect ervan veranderd? Al die dingen stellen ons in staat om acht jaar later naar de wereld te kijken, in plaats van alleen maar het verhaal over te doen. Niemand van ons is geïnteresseerd in het oude verhaal in een nieuw jasje."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Netflix-serie Soundtrack is samensmelting van Gossip Girl en Glee

Nieuwe reeks of niet, Kristen Bell keert hoe dan ook terug in de spin-off. "Kristen Bell zal altijd de stem van Gossip Girl blijven", lieten bedenkers Josh Schwarz en Stephanie Savage eerder weten in de media. En ze is niet de enige bekende! Ook Chase Crawford, Nate in de serie, heeft aan Entertainment Weekly bevestigd terug te keren. "Ik zal een vader spelen, denk ik", grapte Chace. "Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik hou van de programmamakers. Dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen nee kunnen zeggen." 

Of Serena, Blair, Chuck, Dan en de andere bekende Gossip Girl-gezichten ook weer in de nieuwe show te zien zullen zijn, blijft een mysterie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Chace Crawford bevestigt terugkeer Nate in Gossip Girl-reboot

HBO Max, waar de serie te zien zal zijn, is de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia. De kersverse streamingdienst zal naar verluidt in 2020 gelanceerd worden in Amerika. Het is nog niet bekend of 'ie ook naar Nederland komt. Eerder werd al wel duidelijk dat onder andere Friends en Pretty Little Liars naar HBO Max verhuizen. 

Voor nu zijn alle zes seizoenen van Gossip Girl nog te zien bij Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Penn Badgley te zien in Gossip Girl reboot?

Gossip Girl is niet de enige klassieker die weer op de beeldbuis komt. Andere shows als DynastyCharmed en The Hills kwamen ook weer terug met nieuwe seizoenen. Daarnaast komt er zelfs een remake van Saved By The Bell. Eén van de grootste terugkomsten van het televisieseizoen was Beverly Hills 90210. Je ziet in het filmpje hieronder hoe dat allemaal in zijn werk ging. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!