Beeld © Getty Images

Ashley van Temptation Island USA haalt uit naar haters

16 januari 2020 15:29

Hoewel Temptation Island bij ons voorlopig even op een laag vuurtje staat, is het programma in Amerika nog altijd een doorslaand succes. Het tweede seizoen is net afgelopen en de kandidaten mogen dan ook eindelijk vrijuit spreken over de afgelopen tijd. Zo ook Ashley Howland die via Instagram aangeeft niet zo makkelijk te breken is.

"Ik ben een sterk persoon"

Ashley begon het avontuur samen met haar vriend, Casey. Het koppel was ervan overtuigd samen het eiland weer te verlaten, maar Casey maakte al snel duidelijk dat hij het niet erg zou vinden als zijn vriendin het met hem uit zou maken. Au... Toen Ashley dat te horen kreeg tijdens een emotioneel kampvuur, besloot ze voor zichzelf te kiezen en zich niet langer tegen te laten houden door haar dwingende relatie.

De Temptation-ster liet haar oog al snel vallen op verleider Ben. Het stel kon het zelfs zó goed met elkaar vinden dat ze besloten het eiland samen te verlaten. Tot groot verdriet van haar ex, die haar als laatste redmiddel nog ten huwelijk probeerde te vragen. Maar ook Ashley's nieuwe relatie bleek te mooi om waar te zijn en na het programma gingen de twee al snel ieder hun eigen weg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Morgan verbreekt verloving

Eerder uitte de Temptation-babe al haar gevoelens op Instagram en ook nu laat ze weten dat ze zich niks aantrekt wat iedereen van haar denkt. "Mensen zullen altijd proberen je neer te halen, helemaal als je (een beetje) succes hebt. Ik kan alleen maar voorstellen wat écht beroemde mensen moeten doormaken. Velen van jullie weten niet wat ik heb meegemaakt in mijn leven", schrijft ze in haar post

In het bericht geeft ze ook aan dat haar familie zich zorgen maakt vanwege de reacties op Instagram. Ashley: "Maar ik ben een sterk persoon en zo heeft mijn moeder mijn zussen grootgebracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze uitkomst van Temptation Island USA hadden we niet voorspeld

Naast haar familie heeft ze ook een handjevol lieve volgers die haar wél door dik en dun blijven steunen. "Weet gewoon dat ik jullie zie en ik ook van jullie hou. Zoveel. Jullie vriendelijke woorden helpen me door moeilijke dagen heen. Ik hou van jullie met heel mijn hart."

Temptation Island USA nog niet gezien? Je ziet het tweede seizoen bij Videoland.

Niet alleen in de USA-versie is er een stroom aan drama, ook de Nederlandse versie van Temptation Island brengt veel teweeg. Pommeline vertelt haar verhaal in Temptation Gossip, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!