Brad Pitt en Leonardo DiCaprio Beeld © Sony Pictures

Once Upon a Time... In Hollywood-serie in de maak

16 januari 2020 20:54

Het overweldigende succes van Once Upon a Time... In Hollywood krijgt nog een staartje. Regisseur Quentin Tarantino (56) heeft namelijk besloten om de fictieve serie Bounty Law écht leven in te blazen, meldt hij aan Deadline.

"Ik denk dat het ongeveer anderhalf jaar duurt om te maken"

Quentin ziet het helemaal zitten met Bounty Law, de fictieve serie waar Leonardo DiCaprio's personage Rick Dalton in speelde in Once Upon a Time... In Hollywood. De westernserie heeft groen licht gekregen van de regisseur, bekent hij tegenover Deadline. Quentin heeft inmiddels al vijf afleveringen voor de serie geschreven van een half uur. "Ik ga ze ook echt maken", laat hij weten. "Ik denk dat het ongeveer anderhalf jaar duurt om te maken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Travolta merkt fout in Once Upon A Time In Hollywood op

Hoewel hij het al volledig voor zichzelf heeft uitgestippeld, is het nog onbekend of Quentin zijn hoofdrolspeler Leonardo en Brad Pitt weer heeft weten te strikken voor het project. Bovendien is het onduidelijk waar het uitgezonden zal worden. Maar dat is niet het enige goede nieuws voor de fans van Once Upon a Time... Er komt namelijk ook een nog langere versie aan van de film. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ahoy Sailor! Once Upon A Time-hottie komt naar Nederland

Het succes van Once Upon a Time... zal dus nog even voortduren. Onlangs sleepte de film maar liefst tien Oscarnominaties binnen, onder andere voor Beste Film, Beste Regisseur, Beste Mannelijke Hoofdrol voor Leonardo DiCaprio én Beste Mannelijke Bijrol voor Brad Pitt. De Oscars worden op 9 februari uitgereikt, dus het is nog even afwachten of de sterrencast in de prijzen zal vallen. 

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de Oscars van 2019. 

Dit zijn de hoogtepunten van de Oscars 2019

08:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!