Reese Witherspoon Beeld © Hulu

Reese Witherspoon deelt bizarre eerste trailer nieuwe serie

19 januari 2020 18:19

Reese Witherspoon (43) mag dan haar doorbraak hebben gehad in de jaren 90, maar de Cruel Intentions-actrice gaat nog altijd als een speer. Na haar eerste hoofdrol in een tv-serie voor Big Little Lies heeft ze de smaak te pakken. Eerder was ze al te zien in The Morning Show en nu schittert ze in Little Fires Everywhere.

Na The Morning Show en Big Little Lies speelt Reese nu de hoofdrol in Little Fires Everywhere. Het gaat om een verfilming van het gelijknamige boek van Celine Ng. In de show speelt de actrice Elena Richardson, het hoofd van een behoorlijke familie. Wanneer ze besluiten een deel van hun villa verhuren aan dorpsgenoot Mia Warren, gespeeld door Kerry Washington, en haar dochter Pearl gaat er van alles mis. Bovendien vliegt de villa opeens in de fik. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé doet Reese Witherspoon bubbels cadeau

Het verhaal wordt achterstevoren verteld. Daarom begint het met het in de brand gevlogen huis en de politie die zich afvraagt of het gaat om brandstichting. Elena vraagt zich vervolgens af of haar vriendschap met Mia gekke wendingen heeft genomen en hoe de levens van beide families drastisch veranderde door haar komst in het dorp. Reese en Kerry zijn vanaf 18 maart te zien in Little Fires Everywhere op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Of er een Nederlandse release komt, is nog onduidelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!