Beeld © ANP

Kijkers HHB stil door eerbetoon echtgenoot André van Duin

20 januari 2020 11:37

Heel Holland Bakt bracht gisteravond een hommage aan Martin Elferink, de echtgenoot van presentator André van Duin (72). Zijn man overleed vorige week op 55-jarige leeftijd.

"Hij was de steun en toeverlaat van André"

Eerder deze week maakte een woordvoerster van Omroep MAX al bekend dat er aan het einde van de aflevering even stil zou worden gestaan bij het overlijden van Martin Elferink. Omroepbaas Jan Slagter sprak in de laatste minuten van de uitzending zondagavond deze emotionele woorden: "Martin Elferink, de man van André van Duin is tot ons groot verdriet overleden. Hij was de steun en toeverlaat van André en altijd aanwezig en betrokken bij de opnames van Heel Holland Bakt. We zullen hem ontzettend missen en wensen André heel vele sterkte met dit enorme verlies." Daarbij werd een foto van hem getoond. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ontroerend eerbetoon André van Duin aan Martine Bijl bij Heel Holland Bakt

Het nieuws van het overlijden van Martin Elferink kwam als een grote klap. De echtgenoot van de presentator overleed aan de gevolgen van botkanker. Het stel bracht de ernstige ziekte niet in het nieuws, maar afgelopen week deed André eenmalig zijn verhaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HHB-winnares Anna opent eigen winkel

Eerder dit seizoen stonden de makers ook al stil bij Martine Bijl, die eerder het programma presenteerde. Zij overleed op 30 mei vorig jaar op 71-jarige leeftijd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!