Beeld © ANP

Keert na Cas Jansen nu ook Angela Schijf terug in GTST?

21 januari 2020 22:43

Er lijkt een complete volksverhuizing op handen te zijn in het fictieve dorpje Meerdijk. Zo vertrok Britt Scholte (22), kwam Cas Jansen (42) na jaren weer terug én nam hij gelijk zijn gehele familie mee, waaronder Johnny Kraaijkamp (65). Betekent dat nu ook dat zijn soapzusje Angela Schijf (40) zal terugkeren?

"You never know"

Cas Jansen geeft zelf antwoord op deze vraag in een heuse Q&A op de officiële site van GTST. Hierin beantwoordt hij, samen met collega’s Ferri, Bertrie en Tamara, vragen van kijkers. Op de vraag of Kim, zoals Angela in de soap heette, ook weer haar comeback zal maken. “You never know”, klinkt het gelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-Faye Bezemer brengt eenzaamheid bij acteurs in kaart

Toch moet Cas de GTST-fans teleurstellen. “Nee, maar we zaten wel toevallig laatst samen in Flikken Maastricht. Dus ik heb haar wel weer eventjes gezien en het gaat heel goed met haar”, vertelt Cas. “Ze vindt het heel leuk dat ik hier weer ben, dus je weet nooit hoe het balletje kan rollen”, waarmee Cas de deur op een klein kiertje laat staan.

Angela en Cas deelden het televisiescherm van 1996 tot 1999 als Julian en Kim Verduyn, waarna ze allebei vertrokken uit Meerdijk. Julian besloot om een wereldreis te gaan maken en ook voor Kim lonkte het buitenland waar ze een studie besloot te volgen.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon en Stephanie gaan stuk om bloopers GTST

Een van de andere prominente GTST-gezichten waarvan Meerdijk afscheid moest nemen, was Dilan Yurdakul. Zij speelde jarenlang het karakter Aysen Baydar. Tegenover Louisa Janssen vertelde ze de reden achter haar vertrek, dat zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!