Carlo Boszhard neemt het op voor MAFS-Chantal

22 januari 2020 10:57

Sinds de eerste aflevering van Married At First Sight raken kijkers niet uitgepraat over bruid Chantal, volgens presentator Carlo Boszhard (50) de smaakmaakster van het seizoen. "Je bent uitgesproken en authentiek en dus geknipt voor televisie. Saaiheid en rechttoe rechtaan zijn de doodsteek van televisie en vooral voor Twitter", stelt hij in zijn nieuwste column voor Televizier.

"Ik heb, in tegenstelling tot jou, in de loop der jaren een schild kunnen opbouwen"

Toch wordt haar uitgesproken karakter niet door iedereen gewaardeerd. Volgens Carlo is het meer dan normaal dat kijkers van het programma hun mening delen op social media. "Maar dat betekent natuurlijk wel dat gelijk de hele natie een mening over je heeft", aldus Carlo, die zelf ook flink wat commentaar kreeg op zijn presentatiekunsten. De 50-jarige nam dit jaar het stokje over van Peter van der Vorst, die het programma voorheen voor zijn rekening nam.

Hij zegt hierover: "Ik ben me heus bewust van het feit dat ik geen Peter van der Vorst ben. Sommige kijkers vinden dat juist goed en andere moeten wennen. Maar ik heb, in tegenstelling tot jou, in de loop der jaren een schild kunnen opbouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook MAFS-Robin en Kimberly zijn eindelijk getrouwd

En commentaar krijgt ze zeker. Toch is de Haagse Chantal met haar voorliefde voor alles roze, uitgesproken tattoos en opvallende uitspraken de onbetwiste ster van Married At First Sight. "Dan gaat twitter natuurlijk los en daarom prijs ik het team van Married At First Sight, dat je achter de schermen steunt. Dat moet ook, want je bent de ster het programma", aldus Carlo.

De goedlachse presentator wil ook nog even benadrukken hoe trots hij op haar is. "Je gaat goed met alle kritiek om. En als er dan toch iets negatiefs je bereikt, laat ze dan de cholera krijgen", sluit het compleet in de geest van Chantal af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Married at First Sight twee keer per week op tv

Wij spraken Carlo eerder deze week ook over het grote succes van het nieuwe seizoen. Bekijk de video hieronder.

Married At First Sight is elke maandag en dinsdag te zien om 20:30 uur op RTL 4. Kijk de aflevering van gisteravond hier terug of kijk alvast die van volgende week vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!