Beeld © AVROTROS

Is de Mol van 2020 nu al bekend door deze hint?

22 januari 2020 16:19

Molloten van Nederland zijn alle afleveringen van Wie is de Mol? aan het uitpluizen om er achter te komen wie er dit jaar als saboteur fungeert. En wat blijkt? Al in de allereerste aflevering zou duidelijk vertelt zijn welke BN’er dit jaar de Mol is… Let op: dit artikel bevat spoilers!

De grootste angst voor elke fervente WIDM-kijker is dat ze belanden in een tunnelvisie. Door overal iets achter te zoeken, staren ze zich bijna blind. Toch is er een fan die mogelijk op het goede spoor zit. In de allereerste aflevering zagen we namelijk hoe presentator Rik van de Westelaken alle deelnemers een wijsheid meegaf en daarin zou een duidelijke aanwijzing verstopt zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WIDM-geheim bewaren voor Miljuschka eitje dankzij familie

Een fervente molloot heeft al deze uitspraken onder elkaar gezet en daaruit kwam onderstaande afbeelding.

WIDM NO NINE valt dus uit de zinnen te maken, maar nummer negen kan natuurlijk op vele manieren worden opgevat. Zo kan het leiden naar de negende deelnemer die aan bod komt in de leader. Dat zou in dit geval Miljuschka Witzenhauzen zijn; zij verschijnt namelijk als negende kandidaat in beeld. Maar het zou ook kunnen wijzen op zanger Rob Dekay, die als negende kandidaat zijn wijsheid te horen kreeg.

Uiteraard moeten we tot het allerlaatste moment wachten tot we ons mollenboekje kunnen sluiten, maar verdacht is het wel. En vergeet vooral niet het credo van Wie is de Mol?; Niet is wat het lijkt!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste afvaller Wie is de Mol?: 'Zo raar liep het dus'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!