Beeld © ANP

Melissa Drost heeft 'haat-liefdeverhouding' met GTST-personage'

23 januari 2020 15:27

Actrice Melissa Drost (34) speelt inmiddels al zó lang de rol van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden dat veel nieuwe kijkers niet eens meer weten dat Ingmar Schrama (34) het personage eerst speelde. Sjors heeft het de laatste tijd niet makkelijk in de soapserie en dat valt Melissa soms zwaar.

"Er komt wel erg veel ellende op haar pad"

Op Instagram beantwoordt Melissa een vraag die een volger haar stelt. "Wat vind je zelf van Sjors?", luidt de vraag. "Ik heb een haat-liefdeverhouding met het personage. Ze wil zo graag 'het goede' doen, maar dat maakt haar wat star", reageert Melissa. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Keert na Cas Jansen nu ook Angela Schijf terug in GTST?

Het is dan ook moeilijk om positief te blijven, vindt ze. De scriptschrijvers van GTST hebben het flink op Sjors gemunt. "Er komt wel erg veel ellende op haar pad. Lekker veel janken dus." Sjors heeft het in de serie momenteel moeilijk met haar dochter Lana, die erg rebels is.

Melissa gaat op Instagram ook dieper in op onderwerpen die niet alleen GTST-gerelateerd zijn. Op de vraag wat ze allemaal nog meer wil doen in haar leven, geeft ze dan ook een uitgebreid antwoord: "Heb je even? Een galerie openen met Japanse kunst, in een sci-fi film spelen, een boerderijtje net buiten Amsterdam, documentaires maken, nog een studie doen, dat het heel hard gaat regenen in Australië. Oh ja, en world peace."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

GTST-Marly in het zonnetje gezet door grote liefde

Dilan Yurdakul (28) speelde, net als Melissa, in GTST en waar Melissa's karakter Sjors het vooral zwaar heeft, heeft Dilan het op persoonlijk vlak zwaar. In Louisa Laat Ze Weer Lachen doet Dilan haar verhaal. Die video zie je hieronder.

Dilan Yurdakul vertelt echte reden van vertrek uit GTST

06:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!