'Katja Schuurman presenteert Beter Laat Dan Nooit'

23 januari 2020 19:16

Katja Schuurman (44) heeft een nieuwe presentatieklus te pakken, volgens Luuk Ikink (37). De presentatrice lijkt voor RTL een nieuw seizoen van het programma Beter Laat Dan Nooit te gaan presenteren. Daarmee volgt ze dan eventueel Olcay Gulsen (39), die naar Talpa is overgestapt, op.

"We gaan naar Zuid-Amerika"

Peter Faber (76), die ook weer meedoet, verklapte eerder al wanneer de opnames voor het programma zijn. "In februari", zei hij. En ook de locatie kon hij verklappen. "We gaan naar Zuid-Amerika." En wat blijkt nou? Bij een foto die Katja onlangs op Instagram plaatste naar aanleiding van haar KLM-rel, schrijft de presentatrice het volgende: "Sterker nog, mijn volgende vlucht ivm mijn nieuwe programma voor RTL4 is geboekt en ik zit op een KLM vlucht naar Zuid-Amerika." Eén plus één is twee, volgens Luuk. "Katja Schuurman gaat dat programma presenteren."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Katja Schuurman smeekt: genoeg is genoeg

Het eerste seizoen van het programma was een daverend succes, mede door hoofdpersonen Gerard Cox (79), Peter Faber, Barrie Stevens (75) en Willibrord Frequin (78). Zij gingen een maand lang op reis met Olcay, die als reisleidster fungeerde. De functie van reisleidster zou Katja nu dus op zich nemen. Willibrord vertelde eerder al wat over de vrouw die het uiteindelijk zou gaan doen. "De vrouw die het gaat doen, is een hele leuke vrouw", zei hij voor de camera van RTL Boulevard.

Nadat Olcay overstapte naar Talpa en bekend werd dat er een tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit zou komen, gingen er geruchten over wie de nieuwe presentatrice zou worden. Ook de naam van Geraldine Kemper (29) viel toen. Jamai Loman (33) zou eigenlijk het eerste seizoen presenteren. Dat ging niet door omdat hij een niertransplantatie moest ondergaan. Uiteindelijk presenteerde Olcay dat seizoen dus.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Katja Schuurman vertelt over haar 'modern family' en retreat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!