Beeld © William Rutten

Tommie Christiaan grote winnaar Dancing on Ice

25 januari 2020 21:55

Tommie Christiaan (33) heeft zaterdagavond de finale van het SBS 6-programma Dancing on Ice gewonnen. Samen met zijn partner Klabera deed hij zijn finaledans op het nummer Arcade, van Duncan Laurence. Het is opvallend, omdat het deze week nog onzeker was of hij mee kon doen aan de finale.

Tommie moest afgelopen dinsdag namelijk onder het mes om een drie centimeter lange naald uit zijn grote teen te verwijderen. De musicalster dacht dat het eerst om een onschuldige splinter ging, maar niets bleek minder waar.

"Zaterdag schoot er een 'splinter' in m'n voet. Beetje pijn wel maar dacht, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren vier uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend", schreef Tommie afgelopen week op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommie Christiaan: 'Waarom doe ik dit?’

In de finale stonden ook Elske DeWall, Juvat Westendorp en Donny Roelvink. De Roelvink-telg viel als eerste af, Elske haalde de finaledans net niet. Uiteindelijk werd het een spannende strijd tussen Tommie en Juvat, maar Tommie kreeg net iets hogere punten van de jury en het thuispubliek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Splinter in teen Tommie Christiaan blijkt naald

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!