Beeld © KRO-NCRV

Wie zegeviert in de finaleweek van De Slimste Mens?

27 januari 2020 15:23

Deze vrijdag wordt bekend welke (semi)bekende Nederlander zich in het rijtje mag scharen met onder meer tv-recensent Angela de Jong (43), Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck (35) en grappenmaker Pieter Derks (35). De finaleweek van 'De Slimste Mens', gepresenteerd door Philip Freriks (75) en Maarten van Rossem (76), gaat vanavond namelijk van start.

De komende vier afleveringen zal duidelijk worden welke drie kandidaten zich naar de finale weten te spelen. Op vrijdag rolt er een winnaar uit de bus. Hij of zij mag zichzelf winnaar van De Slimste Mens noemen en heeft waarschijnlijk het finalespel het beste gespeeld, tactisch gezien dan.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

André Hazes te zien in De Slimste Mens Vlaanderen

De vijf kandidaten die de afgelopen tijd het beste scoorden, maken deze week in volgorde van laag naar hoog hun opwachting in het spel. Advocaat Khalid Kasem (41) keert vandaag terug. Op dinsdag is het de beurt aan Albert Jan van Rees (45) en Igmar Felicia (29), donderdag mag Marc de Hond (42) terugkeren. RTL-journaliste Marieke van de Zilver is al verzekerd van een finaleplek en neemt vrijdag weer plaats in een stoel.

Gideon Samsom (34) en Xander Vrienten (33) zijn de twee kandidaten die afgelopen vrijdag nog over waren. Ook zij maken dus kans om de opvolger van Rob Hadders (36) te worden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Josje Huisman probeert opnieuw de Slimste te zijn

Maarten van Rossem staat bekend als de cynische voorzitter van de éénkoppige jury in het programma. Meer daarover vertelt hij in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!